Een nieuwe machine bij AFW-Waalwijk!

Bij AFW-Waalwijk zijn we verheugd om de nieuwste toevoeging aan ons machinepark aan te kondigen: de 22 RB Series van Timesavers. Deze innovatieve roterende borstelmachine zal op 8 juli worden geleverd en is operationeel vanaf 22 juli.

Kenmerken van de 22 RB Series

De 22 RB Series is ontworpen voor het ontbramen, afronden, finishen en het verwijderen van laseroxide van platte metalen producten. Met een werkbreedte van 600 mm en een transportsnelheid variërend van 0,5 tot 8 m/min biedt deze machine optimale prestaties voor verschillende toepassingen.

Specificaties:

  • Tafelopening: 0 – 100 mm
  • Aantal borstels: 4
  • Diameter van de borstel: 300 mm
  • Voltage: 400 Volt, 50 Hz
  • Geluidsniveau: 77 dBA ± 2 dBA

Waarom de 22 RB Series?

De 22 RB Series is de meest compacte droog werkende roterende borstelmachine in zijn klasse, ideaal voor bedrijven met een kleinere productievraag. Deze machine biedt hoogwaardige ontbraam- en afrondresultaten met een efficiënte en gebruiksvriendelijke bediening dankzij de Siemens HMI.

Voordelen voor AFW Waalwijk

Met de introductie van deze machine kunnen we onze productiviteit verhogen en de kwaliteit van onze metalen producten verder verbeteren. De snelle toolwisseling en de lage energiekosten maken de 22 RB Series een kosteneffectieve oplossing voor onze productiebehoeften.

Wij nodigen u uit om vanaf 22 juli de verbeterde mogelijkheden van ons machinepark te komen bekijken en ervaren. Voor meer informatie kunt u terecht op de Timesavers website.

Blijf ons volgen voor meer updates en details over hoe deze nieuwe toevoeging ons zal helpen onze productieprocessen te optimaliseren en onze klanten nog beter van dienst te zijn.