Over ons

Wij zijn uw partner voor een complete reeks diensten van ontwerp tot onderhoud. Vanuit onze eigen fabriek of op locatie realiseren we klantspecifieke producten en halffabricaten in staal, roestvrij staal (RVS) en aluminium. Met een rijke geschiedenis en expertise in diverse industriële takken, variërend van de voedingsmiddelenindustrie tot pompstations, zijn we er trots op om technologische oplossingen van topkwaliteit te bieden.

Onze diensten

Van design tot installatie

Bij Apparaten Fabrikage Waalwijk streven we ernaar om uw visie werkelijkheid te maken. Onze reis begint met een grondig ontwerpproces, waarbij we uw wensen en ideeën omzetten in praktische en innovatieve concepten. We gaan verder met het fabriceren van hoogwaardige producten en halffabricaten, waarbij we gebruikmaken van materialen zoals staal, RVS en aluminium. Of het nu in onze eigen fabriek is of op locatie, we zorgen ervoor dat elk project voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en precisie.
Lees meer over onze diensten

Diverse industriële takken

Onze veelzijdigheid is onze kracht. We hebben ervaring in uiteenlopende industriële takken, waaronder de voedingsmiddelenindustrie en pompstations. Ongeacht de branche, zetten we onze expertise in om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van elk project.

Technologische hoogwaardigheid

Bij AFW-Waalwijk geloven we in voortdurende innovatie en technologische vooruitgang. Ons uitgebreide machinepark omvat geavanceerde apparatuur die ons in staat stelt om complexe bewerkingen uit te voeren met een ongeëvenaarde precisie. We staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en streven ernaar om de grenzen van technologische mogelijkheden te verleggen.

Een familie van vakmanschap

Onze geschiedenis gaat terug tot de gebroeders van der Wilk en hun twee zonen, die ervaren vakmanschap combineren met de nieuwste technische inzichten. Deze combinatie heeft zich bewezen als een krachtige motor voor succes. Ons team omvat zowel jong talent als ervaren krachten, die samenwerken om innovatieve oplossingen te creëren die voldoen aan de eisen van vandaag en morgen.

Evolutie en groei

Met de veranderende behoeften van onze klanten evolueren we voortdurend. Wat begon als werkzaamheden op locatie heeft geleid tot een verschuiving naar zelfontwikkeling en productie. In 2013 hebben we ons bedrijfsgebouw uitgebreid en zijn we begonnen met het gebruik van computergestuurde machines, waardoor we de nieuwste technologieën kunnen inzetten voor onze projecten. Ondanks deze groeiende technologische focus blijven we trouw aan ons oorspronkelijke ethos door onderhouds- en revisiewerkzaamheden op locatie te blijven uitvoeren.

Bij Apparaten Fabrikage Waalwijk draait alles om het vormgeven van uw wensen en ideeën in tastbare realiteit. Of het nu gaat om een nieuw ontwerp, productie, installatie of onderhoud, we zijn hier om u te ondersteunen. Samen werken we aan het bereiken van uw doelen en het overtreffen van uw verwachtingen.