Geavanceerde Machines en Technologieën

Wij zijn trots op onze geavanceerde machinepark en technologieën waarmee we hoogwaardige industriële apparatuur ontwikkelen en produceren. Onze uitgebreide reeks machines stelt ons in staat om een breed scala aan bewerkingen uit te voeren, variërend van watersnijden tot verspanen.

Laat ons uw wensen en ideeën vormgeven!

Machinepark

Wij streven er naar om ons machine park continue uit te breiden. Daarnaast hebben wij u hier een beperkt overzicht gegeven van onze huidige mogelijkheden.

Lasersnijden

Lasersnijden is een geavanceerde snijtechniek waarbij een krachtige laserstraal wordt gebruikt om materialen met grote precisie te snijden. Met de SF1530G lasersnijmachine van SengFeng kunnen we complexe vormen en patronen snijden uit diverse materialen zoals metaal, kunststof en composiet. Deze machine maakt gebruik van geavanceerde technologieën en een nauwkeurige besturing om snijfouten te minimaliseren en hoogwaardige eindproducten te leveren.

Watersnijden

Watersnijden is een nauwkeurige en veelzijdige snijtechniek waarbij water onder hoge druk wordt gebruikt om materialen te snijden. Deze methode maakt het mogelijk om complexe vormen en patronen te creëren zonder de structuur of eigenschappen van het materiaal te beschadigen. AFW-Waalwijk maakt gebruik van watersnijmachines met geavanceerde besturingssystemen om materialen zoals metaal, kunststof en composiet op maat te snijden.

Graveren

Graveren is een precisiebewerking waarbij inscripties, logo's of decoratieve patronen op oppervlakken worden aangebracht. AFW-Waalwijk beschikt over moderne graveermachines die CNC-gestuurd kunnen werken. Hierdoor kunnen we nauwkeurige en gedetailleerde gravures realiseren op diverse materialen, waaronder metaal, kunststof en hout.

Lassen

Lassen is een essentieel proces bij het fabriceren van industriële apparatuur. Ons team van ervaren lassers maakt gebruik van diverse lastechnieken, waaronder MIG/MAG-lassen, TIG-lassen, elektrode lassen en kunstof lassen. Hierdoor kunnen we materialen stevig met elkaar verbinden en zorgen voor duurzame en betrouwbare constructies.

Persen

Het persen van materialen wordt vaak toegepast om onderdelen te vormen of te buigen. AFW-Waalwijk beschikt over hydraulische persen met verschillende tonnages om aan diverse eisen te voldoen. Onze persmachines worden ingezet voor het vormen van metalen onderdelen met de hoogste precisie.

Knippen, Kanten & Buigen

Met geavanceerde knipmachines kunnen we materialen op maat snijden en vormgeven volgens uw specificaties. Onze kantbanken en buigmachines maken het mogelijk om nauwkeurige hoeken en bochten in metalen platen te creëren, waardoor we complexe vormen kunnen realiseren.

Nabehandeling & Walsen

Na het vormgeven van materialen is nabehandeling essentieel om de gewenste oppervlakteafwerking te bereiken. AFW-Waalwijk voert diverse nabewerkingen uit, zoals slijpen en coaten, om het eindproduct te verfraaien en te beschermen. Onze walsmachines worden gebruikt voor het vervormen van metalen platen en het creëren van specifieke profielen.

Zagen & Verspanen

Zagen en verspanen zijn processen waarbij overtollig materiaal wordt verwijderd om nauwkeurige vormen te creëren. Onze zaagmachines en CNC-verspaningsmachines maken het mogelijk om materialen zoals metaal, kunststof en hout te bewerken tot de gewenste specificaties.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!

Bij AFW-Waalwijk zijn we toegewijd aan het leveren van precisie en kwaliteit in elke stap van het fabricageproces. Onze geavanceerde machines en getalenteerde technici stellen ons in staat om aan de meest veeleisende projecten te voldoen en oplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze bewerkingstechnieken uw industriële projecten kunnen versterken.