Een stralende 25 Jaar: AFW Waalwijk viert zilveren jubileum!

Op zaterdag 20 januari 2024 opende AFW-Waalwijk.com zijn deuren voor een feestelijk binnenevenement ter ere van hun zilveren jubileum. Familieden, vrienden, kennissen, collega’s, klanten en leveranciers verzamelden zich in een uitnodigende omgeving om samen een onvergetelijke mijlpaal te vieren. Het was een tijd van herinneringen, reflectie en vooral van dankbaarheid voor 25 jaar toewijding, innovatie en waardevolle samenwerkingen.

Terwijl de gasten genoten van warme gesprekken en verrukkelijke lekkernijen, werd er binnen een sfeer van opwinding en nieuwsgierigheid de kans geboden om kennis te maken met de nieuwste toevoeging aan het machinepark van AFW-Waalwijk: de SF1530G, geproduceerd door SengFeng. Mensen konden van dichtbij bekijken hoe deze geavanceerde machine werkte in de productie, een fascinerende blik achter de schermen in het hart van de innovatie die AFW-Waalwijk al 25 jaar kenmerkt.

Speciaal voor de jongere gasten was er een kleurrijk springkussen opgesteld, binnen de veilige en feestelijke omgeving van het evenement. Kinderen dartelden vrolijk rond, hun lachende gezichten een stralende aanvulling op het jubileumfeest.

Gedurende de festiviteiten werden kostbare momenten vereeuwigd door de klik van een camera, elk beeld een levendige herinnering aan een middag vol lachende gezichten, opwinding en ontdekking. Van de vreugde van het springen op het springkussen tot de fascinatie voor de nieuwe machines, de foto’s vangen de ware essentie van het jubileumfeest van AFW-Waalwijk.com, een viering van vooruitgang, gemeenschap en gedeelde waardering.

Er werd getoost op 25 jaar van groei, inspiratie en voortdurende samenwerking, en er werd uitgekeken naar de vele successen die nog zouden komen. Laten we dus een glas heffen op 25 jaar vol triomfen, vriendschap en onvergetelijke momenten. Op naar nog vele jaren van innovatie, voorspoed en gedeelde vreugde bij AFW-Waalwijk!

Neem een kijkje tussen de foto’s!